Barnas Trafikklubb har derfor som mål å inspirere barnehagene til å gjennomføre varierte aktiviteter både ute og inne for å øke barnas bevissthet og gradvis gjøre dem tryggere i trafikken. Alle barnehager kan melde seg inn i Barnas Trafikklubb, hvor de får viktige verktøy og skreddersydde opplegg som legger til rette for konkret, nyttig og morsom trafikkopplæring på barnas premisser.

Barnehagelærer som viser barna veien. Foto.Foreldre er definitivt barns viktigste rollemodeller i trafikken, men gjennom bevisste trafikkopplæringsprosesser spiller barnehagene også en uvurderlig rolle i utviklingen av barnas trafikkforståelse. Det å sikre et samarbeid mellom foreldre og barnehagen er derfor det optimale for barna, der barna opplever at det de lærer hjemme og i barnehagen henger sammen.

Nettopp derfor er
Barnas Trafikklubb utviklet for å være en samlingsarena for både barna, foreldrene og barnehagene, samtidig som hver av gruppene finner innhold som er spesifikt utformet for dem. Vi oppfordrer hermed alle til å bli med og skape trafikksikre barn – velkommen til Barnas Trafikklubb!

(Psst! Sjekk med din barnehage om den er medlem av Barnas Trafikklubb.)

 

Laster...